Nieuwsberichten

 • Feestdagen 2023

  In verband met de feestdagen zijn wij vanaf vrijdagmiddag 22 december t/m vrijdag 5 januari gesloten. In deze periode wordt mail niet gelezen en/of beantwoord. Vanaf maandag 8 januari 2024 staan wij weer voor u klaar. Het team van Bouw Support Oost wenst u fijne feestdagen!


 • Bouwvak 2023 VAKANTIE

  Wij zijn 7 t/m 20 augustus (week 32+33) gesloten. In deze periode wordt mail niet gelezen en/of beantwoord.Vanaf maandag 21 augustus zijn wij weer op kantoor en zullen dan proberen zo snel mogelijk uw mails en vragen te beantwoorden. Het team van Bouw Support Oost wenst u een fijne zomervakantie!


 • Milieukosten warmtepomp jarenlang te laag ingeschat; bouwregels en MPG rekenmethode onder druk

  Milieukosten warmtepomp jarenlang te laag ingeschat; bouwregels en MPG rekenmethode onder druk

  Warmtepompen zijn materiaal-technisch gezien veel slechter voor het milieu dan werd aangenomen. De score, zo blijkt uit onderzoek, is ‘zo slecht’ dat nieuwe woningen of kantoren nauwelijks nog aan de regels voor duurzaam bouwen voldoen. Om bouwplanvertraging te voorkomen is een tijdelijke ‘verrekenfactor voor nieuwe installaties’ van kracht. Criticasters spreken van een juridisch onhoudbaar geitenpaadje.…


 • Bouw krijgt nog respijt, maar CO2-uitstoot materiaal gaat echt meetellen

  Bouw krijgt nog respijt, maar CO2-uitstoot materiaal gaat echt meetellen

  Als het aan minister Hugo de Jonge (Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting) ligt, komt er een norm voor de CO2-emissie van materialen in gebouwen. “Dit gaat zeker de bouwsector veranderen”, zegt Norbert Schotte, mede-oprichter van de Gideonsbeweging. Een CO2-normering voor materiaalgebruik in gebouwen, een aanscherping van de milieuprestatie-eis voor gebouwen (MPG) én het stimuleren van biobased…


Levertermijn

We streven altijd naar een korte levertermijn. Kijk voor actuele levertermijnen even boven aan de website.
Bij ons is afspraak altijd afspraak!

Spoed? In overleg kan er soms zeer snel geleverd worden (afhankelijk van onze planning). Neem hiervoor contact met ons op.
Bij ons is afspraak altijd afspraak! Dus als u met spoed en gegarandeerd een milieuprestatieberekening nodig hebt, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Offerte binnen 24 uur

Mail uw (schets-) ontwerp naar offerte@bouwsupportoost.nl en u ontvangt binnen 24 uur uw vrijblijvende offerte aan of klik op de button.
Voor meerdere woningen, rijwoningen, woongebouwen en kantoren maken wij u graag een vrijblijvende offerte op maat!